Kristalliolennot on siskon keksimä olento :3


Kristalliolennot

Kristalliolennot syntyivät Veljesten aikakaudella maahan valuneesta verestä ja magiasta, vuosien saatossa veri puristu maan uumenissa kasaan imien itseensä maahan joutuneen magian ja näin syntyi juuri kristalliolennoille. Kasaan puristunut veri liittyi maan uumenissa syntyviin timantteihin ja näin sai Kristalliolento itsellensä lopullisen muotoutumis pohjan ja niistä kehittyi oma kansansa.


Ulkonäkö

Kristalliolennot näyttivät alkujaan lasisilta olennoilta, Heidän timanttisen kehopohjan takia, kunnes ajan saatossa heissä kytevä magia muovasi heidät ihmistenkaltaisiksi ulkonäöltään ja he saivat ihmismäiset piirteet, mutta vaaleamman ihon. Heidän väri muunnokset tulivat veressä olevasta dna:sta ja saman sukuiset rakensivat omia yhdyskuntiaan.


Asuinsija

Kristalliolennot asuivat maan sisäisissä luolastoissa ja laava-alueilla, he rakensivat itselleen asuinsijoja seinämiin ja rakensivat temppeleitään.


Kristalliolennot nykyään

Kristalliolennot ovat nykyään harventuneet ja mitä syvemmällä asui yhdyskuntia, sitä hiljaisempaa eloa ne viettivät, sillä maanpinnan läheiset asuinpaikat on kaivettu ylös ja olennot niistä kadonneet.

Yhdestä pinnan läheisestä yhdyskunnasta suli maan pinnalle McMaloun suku, Joe, Jokeri sisällään ja Samuel. McMaloun suku otti itselleen sukunimen ja opettelivat pinnan tavoille ja näin sulautuivat massaan, McMalout eivät ole ainoita kristalliolentoja maanpinnalla.