En tiedä miten hyvin tuo kuvassa oleva teksti näkyy, mutta kirjotan sen tähän.

Lapis Silk, 22v

Silkkipeura/tekoäly

Asuu Peltokylässä, mutta kämppä myös DRV:ssä

Naisena: herkkä, ujo, lempeä, herkästi hämmentyvä

Miehenä: rohkea, määrätietoinen, ahkera, ujo, homo

Lapis on syntyjään mies, mutta menneisyydessä sai kirouksen joka muutti Hänet naiseksi. Salaa naispuolensa sitomalla hiuksensa letille lumotulla nauhalla.

Uudelleen syntyessään Maxwellin karannut tekoäly liittyi Lapiksen sieluun ja Lapis syntyi kehittyneenä tekoälynä. Salaa sen kaikilta ja ei käytä tekoäly kykyjään. Malik on ainut joka tietää tekoäly kehosta.

On töissä DRV:n erikoispoliisiss, mutta Malikilla on suunnitelmissa kouluttaa Lapiksesta huippu yksilö vaativiin yksittäisiin tehtäviin (josta Lapis ei tule olemaan mielissään :P)

Likinäköinen, ei halua hyödyntää tekoälyn tuomia etuja.

Isänsä sukumerkki vasemmassa silmässä.

Naishahmosta puuttuu käsivarren tatuointi, mikä näkyy mieshahmossa.

Lapis.jpg

Lapiksella on myös edellisestä elämästä viisi lasta, jotka on synnyttänyt naisena. Kaksi lasta Krisun(T) kanssa ja kolme Leon(T) kanssa.(Nämä miehet eivät ole enää käytössä henkilöinä)

Lapiksen perhettä on enää jäljellä Lapiksen äiti Eeri Silk(My) joka on syntynyt uudelleen ja sitten otan uudelleen käyttöön Lapiksen pojan Seimein(My).

Lapiksella on myös muitakin eläinmuotoja, isänsä suvun muodonmuutos kyvyn ansiosta. Norsudemoni ja ihmispeuraa käyttä töissään, sillä kuuluu rynnäkkö- ja panssari osastoon erikoispoliiseissa. Norsudemoni muoto on ainut jossa Lapis esiintyy naisena. Oravaa ja jakkia käyttä todella harvoin.

IMG_1795.jpg?1431422816

IMG_1887.jpg

IMG_1888.jpg