Suursarviset keksin alkujaan yhteen tarinoistani, Alku nimiseen tarinaan ja siitä sitten tein lajin Lohikäärmeiden mantereelle.

Suursarviset

Suursarviset ovat lauhkeita, rauhallisia laiduntajia ja elävät suurissa laumoissa. Suursarviset laiduntavat Jättilehtipuiden metsikössä ja suurilla heinäisillä niityillä. Suursarviset pystyivät laiduntamaan suurineen sarvineen hyvin Jättilehtipuu metsässä, sillä puut kasvavat kaukana toisistaan suuren kokonsa takia. Jättilehtipuut ovat suuri runkoisia, yli 50m korkeita lehtipuita, jotka kasvavat monen metrin päästä toisistaan ja lehdistöllä muodostavat metsälle kuin kannen. Luonnon valo pääsee läikehtien lehvästön läpi ja maan tasalla kasvaa puolitoista metrinen mehevä heinä.

Suursarviset ovat kookkaita, kömpelön näköisiä sorkkaeläimiä, uros voi painaa 1400kg ja naaras on pienenmpi 900-1000kg painoinen. Suursarvisilla on suuret hirvensarvia muistuttavat sarvet, joiden sarviväli voi olla yli 2m, leveyttä niillä on puolesa metristä metriin. Kömpelön ulkonäöstä huolimatta, suursarvinen voi juosta paetessaan tasaisessa maastossa lähes 80km/h ja ne ovat tarkka kuuloisia.

IMG_1862.jpg


RedSix

RedSix on mantereen luonnon varainen villikoira. Se on kuusijalkainen, punaturkkinen koira, mistä sen nimikin muodostuu. RedSixillä voi olla joko kaksi etutassu paria tai kaksi takatassu paria, riippuu emojen perimästä. RedSix voi risteytyä muiden koiraeläinten kanssa, jolloin mix pennuille voi tulla kuusi jalkaa ja joissain tilaintessa parittomiakin jalkapareja.

RedSix saa vain kaksi pentua kerrallaan ja voi tehdä kaksikin pentuetta vuodessa. RedSixit elävät pienissä perheyhteisössä, josta urospennut lähtevät sitten etsimään oma laumaansa tai hakeutuvat kaupunkien kaduille.

IMG_1874.jpg


Unicorndog

Unicorndogien ulkonäkö on kuin hevosen ja koiran risteytymä. Unicorndogit ovat hyviä ratsueläimiä ja Kuningskaarti käyttää niitä hevosten lisäksi.

Unicorndoggien pohjaväri on ruskean eri sävyt, mustilla täplillä, valkoiset täplät harvinaiset ja harjaksen väri mukautuu pilkkujen mukaan. Huulet ovat mustat ja suupieli yltää silmän kohdalle, koko purukaluston pituudelta. Uroksilla sarvi on n.50cm kun naaraiden sarvi jää lyhemmäksi alle 40cm, sarvi on hiukan käyrä. Säkä korkeus uroksilla on 165-170cm ja naarailla hiukan yli 160cm. Etujalat ovat koiramaiset,voimakkaat tassut ja takajalat ovat kavioeläimen.

Unicorndogit syövät pääsääntoisesti lihaa, mutta ne myös laiduntavat ja pärjäävät pitkäänkin pelkällä heinällä. Käyttäytyminen on kuin hevosella, mutta tappeluun ajautuessa taistelevat kuin koirat. Unicorndoggeja voi käyttää myös vartiointiin kouluttamalla.  Ääntely on koiramaista, haukuntaa ja ulvomista, hirnahduksiakin voi olla haukkujen seassa.

IMG_1863.jpg