Sen verran vielä voisin valaista planeetta 13:sta maailman ihmiseksi ja eläimeksi määritelmän taruolento maailmassa.

On ihminen, eläin, ihmis-sieluinen j eläinsieluinen. Noh ihminen on ihan ihminen vaikka pystyy muuttamaan muotoaa ja eläin nyt on eläin eikä kykene muodonmuutoksiin. Ihmis-sieluisella tarkoitetaan eläintä, jolla on ihmiselle ominainen aivotoimnto, oppivainen ja kykenee puhumaan ja ymmärtämään ihmis kieltä, sekä voi oppia ihmiseksi muuntautumisen. Yleensä demoni eläimet ovat ihmis-sieluisia olentoja. Eläinsielullisella tarkoitetaan taruolentoa, jolla on ihmiskehoa muistuttava ulko näkö esim, ihmissusi, mutta aivotoiminto on eläimen tasolla ja käyttäytyminen on eläimellistä.

Myöhemmin kerron sitten hiukan taruolento voimien määritelmän, eli millainen on perustaruolento ja millainen on sitten johonkin lajiin kuuluva taruolento.


Mutta palataanpas päivän oikeaan aiheeseen, eli eläin lajistoon, muutama eläin tulee aikaisempaan listaukseen lisää, joista kerron myöhemmin hiukan tarkemmin ja ne ovat  Piiskaaja, DRV:n nauta ja siipikarja.

Norsudemoni

Norsudemonit ovat kookkaita norsukentaureja, eläinsielullisia. Maagisilla paikoilla eläviin, älykkäisiin yksilöihin voi kehittyä ihmis-sielu. Norsudemonin väritys on ruskean eri sävyt,  yleisin on beigen ruskea. Norsudemoneja on kaksi eri ryhmään, täysin kasvis-syöjiä tai lihan syöjiä. Peltokylän laitamilla olevat metsät ovat mieluisa elinympäristö norsudemoineille, varsinkin lihan syöjille.

Norsudemonit ovat agressiivisia ja hyökkäävät helposti ylätettyinä ja pienestäkin ärsykkeestä. Yksin ollessaan norsudemonint ovat säyseitä ja rauhallisia likkeissään. Norsudemonien keskenäiset kahinat ovat rajuja varsinkin lisääntymis ajalla, jolloin urosten taistelut voivat koitua toisen kuolemaksi. Norsudemonit ovat myös kannibalisteja ja eivät kavahda syödä kuolutta lajitoveriaan. Norsudemonin ovat yksineläviä ja hakeutuvat vain lisääntymis ajalla uroksen hallitsemiin, naraiden muodostamiin pienniin ryhmiin, jotka hajaantuvat tiineeksi tultuaan.

Norsudemoni synnyttää yhden poikasen kolmen vuoden välein ja poikanen vieroitetaan reilun vuoden ikäisenä. Nuoret yksilöt ovat agresiivisimpia ja silloin tällöin liika rohkeus voi koitua kohtaloksi. Norsudemonit ovat pitkä ikäisiä.

Norsudemonin ovat kookkaita, mutta vikkelä liikkeisiä. Niillä on pitkä häntä, jossa on lyhyt harjas sekä ne voivat tarttua hännällä esineisiin ja käyttää taisteluissa. Kämmenissä on vain neljä sormea ja korvien lehdet haarautuvat neljään taikka kolmeen pitkään suikaleeseen. Talvi kautena norsudemonit vaeltavat lämpimille alueille, mantereen aavikko alueille asti tai kuumien lähteiden läheistyyteen.

IMG_1860.jpg


Usvasudet

Usvasudet ovat hoikkia, kookkaita ja kevyt rakenteisia susia. Turkin väritys sulautuu usvan sävyihin, vanhoilla turkki harmaantuu jolloin ne jättävät lauman ja elävät viimeiset vuotensa kiinteässä olomuodossa, kunnes kuolevat. Silmät ovat usvan harmaat taikka valkoiset, sinisilmäisyys harvinaista. Usvasudet ovat ihmis-sielullisia, voivat ymmärtää ihmiskieltä ja ovat hyvin älykkäitä eläimiä. Luonne on rauhallinen ja välttävät mielellään pahan suopaisuutta.

Usvasudet elävät usvaisilla alueilla ja näyttäytyvät harvoin kiinteässä olomuodossaan, vain lisääntymisen aikaan, muuten elävät sulautuneena usvan. Voimansa ja ravintonsa ne saavat kuun valosta ja kyllmistä luonnon lähteistä. Usvasusien ulvonta on kevyttä ja kauaksi kaikuva.

IMG_1867.jpg

Seisova ukko on 180cm

IMG_1868.jpg

Siinäpä olisi taas muutama eläin. Ensi kerralla lisää :3