Nyt kun sain hyvän esittely järjestyksen planeetta 13:sta niin jatketaan seuraavaksi pikku kylillä. Peltokylästä tulee enemmän juttua, sillä se on enemmän käytössä kuin muut pienemmät kylät ja Peltokylä on ollut käytössä useammassakin tarinassasni, missä Lapis aina seikkailee.

Korjaus listaan, sillä Hopealuulohikäärmeiden kylä kuuluu Kallioiden mantereelle, joten siitä sitten lisää kun on sen vuoro.... -_-

(kertaukseksi nimien perässä olevat merkinnät: (My) tarkoittaa minun henkilöä ja (T) ystäväni Teijan henkilöä ja (Ha) siskoni Hannelin henkilöitä)


Peltokylä

Peltokylään on DRV:stä noin puolentunnin ajomatka, jalkaisin menee puolipäivää. Tie peltokylään kulkee Usvavuorten kupeessa, josta se sitten haarautuu kylään vievälle tielle. Kylä on vanha ja sen päänsääntöinen elinkeino on viljely ja karjan kasvatus, mistä kylä on nimensä saanut.

Maaperä kylässä on ravinteikas ja viljelyjä voidaan tehdä myöhään syksylle asti. Usvavuoret reunustavat kylän toista laitaa ja toisella laidalla alkaa tuuhea kuusimetsä, joka tarjoaa hyvän metsästys annin. Metsässä asuu myös ihmissusilaumoja, joista on ollut aina harmia Peltokyläläisille, joita vastaan He ovat parhaansa mukaan yrittäneet pärjätä. Metsässä asustaa myös Norsudemoni kanta, jotka välttävät kylän läiheisyyttä, mutta silloin tällöin joku kookas lihansyöjä norsudemoni voi uskaltautua kylään ja hyökkäävät myös kyläläisten kimppuun metsässä, jos eivät ole varuillaan.

Kun Silk suku muutti Peltokylään, niin He ottivat tehtäväkseen suojella kylään ihmissusilta ja muilta vaaroilta kyvyillään. Kylän ympäri kulkee myös aita, jolla estetään petojen tulemasta kylään, mutta ihmissusia se ei estä.

Peltokylä on vanhanaikainen ja sisältää hyvin vähän teknologiaa. Lapis on tuonut sinne pikkuhiljaa uudempaa teknologiaa ja opastaa niiden käytössä. Vesi verkostoja ei ole kuin kylän sepällä/tallilla ja uudelleen rakenettussa isossa navetassa, jossa kasvatetaan Peltokylän kaikki karja ja muu lihan tutotantoon kuuluvat eläimet, sekä Lapiksen omassa talossa. Peltokylän keskellä on suuri kaivo josta kylän väki hakee päivittäiset vedet, jos omaa kaivoa ei ole. Yhteiselle kaivolle Lapis on saanut rakentaa sähköllä toimivan pumpun, jolloin veden nostaminen helpottuu. Myös jokaiseen taloon kulkee virtakaapelit, joista asukkaat saavat perus sähkön taloihinsa, sähkö pyritään tuottamaan itse.

Asuin rakennukset levittäytyvät vielä tästä kuvasta ympäriinsä, mutta tässä kuva Peltokylän torialueesta.

peltokyyl%C3%A4.jpg


Sole

Solesta ei ole paljon kerrottavaa, sillä se on esiintynyt vain kerran yhdessä tarinass, Sielu tarinassa, DRV:n eteläisen alueen Kreivin hallitsema alue.

Kylä ei ole suuri ja se on taikuutta osaavien suosima paikka, magiaa hohkavan maaperänsä takia.


Sitten vielä on Lohikäärme klaanit.

Valkoisten klaani, mustien klaani ja sinisten klaani, sekä myös Inaho klaani jotka ovat salamanteri lajiltan. Nämä ovat käytössä henkilöiden maailmassa. Heillä on omat klaanialueensa jossain päin mannerta, ei ole tiedossa oikein tarkkaa paikka, mutta DRV:n läheisyydesä.

Valkoistenlohikäärmeiden klaanin päämies on Haru(T), Hänellä on lapset Soturiprinsessa Anna ja Sanna(kummatkin T:n) ja Soturiprinssi Takeo(My). Annalla ja Takeolla on yhteinen tytär Iris(T). Muita klaaniin kuulluvia oli Eichigo(T), joka karkotettiin klaanista pahuuden tultua esille Hänessä, siityi mustiin lohikäärmeisiin.

Mustienlohikäärmeiden klaaniin kuuluu KazeKage(T), nykyään Eichigo, joka on mustalohikäärme ja Eichigon toinen poika Kristian(My). Kristian - eli K, on Kadajin(My) sekarotuisen lohikäärmeen poika ja K:lla on myös nuorempi veli Krisu, joka on myös mustalohikäärme, mutta sekarotuinen veri kulkee veressä voimakkaasti minkä takia Krisu ei kuulu klaaniin.

Sinistenlohikäärme klaanin perillinen Ascherit(My) etsii klaanissaan myllertävään, veritautiin parannus keinoa.

Inaho klaani on vanha ninja klaani, jonka juuret yltävät pitkälle historiaan. Inaho klaanin erikoisuus on Suikenin käyttö, eli humala taistelu. Inaho klaanin taidot perustuvat lähitaisteluun, tarkkailuun ja soluttautumiseen ja Inaho klaanilaiset suosivat poliisin ammattia jos eivät jääneet klaanille asumaan. Klaania johtaa Hook Inaho(My) ja Hänen poikansa Malik Inaho(My) on poliisipäälikkönä DRV:ssä. Muita klaanilaisia on Malikin pikkuveli Hattoru(My), Hookin äiti Madamme Rose(My) joka ei asu klaanilla, sekä Malikin ja Hattorun äiti Celest(T,) joka ei asu klaanissa ja on eronnut Hookista. Sekä Hookin sisko Mill(My) (joka on olemassa mutta ei käytössä oleva henkilö).

Ja sitten on Louhi voimiinsa herännyt Mondra(Ha), joka etsii lohikäärmeitä ympärilleen Hänen alaisikseen. Tuore tapahtuma vihkokirjoittelussa, joten tieto vajaavainen. Louhesta kirjoitan myöhemmin lisätietoa.

Joten tässä olisi katsaus Lohikäärmeiden mantereen miljööseen, seuraavksi tuleekin sitten eläin lajistoa :3