Mantereilla on omat pää eläimistöt, jotka ovat sopeutuneet ainoastaan tietyntyyppiseen maastoon ja ympäristöön. Myös tietty taruolentoväestöt suosivat eri matereita asuin sijoikseen, kuten esim, peikot, jotka suosivat Kallioiden mannerta ja sen jylhiä vuoristoja. Tulidemonint Kuivuuden mannerta sen lämpö olojen ansiosta ja Lohikäärmeiden manner lohikäärmekansojen suosiossa sen monimuotoisen ympäristö olojen suosimana. Lohikäärmeiden manner on suosituin elinympäristö, sen maaston monimuotoisuuden ansiosta, sillä löytyy lumisia vuoristoja, kuivaa aavikkoa ja reheviä sekä kosteita metsä alueita.

Otamme nyt ensin lähemmälle tarkastelulle Lohikäärmeiden mantereen ja sen pääkaupungin Dragonvillen. Lohikäärmeiden mantereesta aijon kertoa:

Kaupungit/Kylät:

- Dragonville

- Peltokylä

- Hopealuulohikäärmeiden kylä

- Sole

- Lohikäärme klaanit

Eläimmistö:

- Silkipeurasta keroinkin jo

- Norsudemoni

- Usvasudet

- Suursarvinen

- Redsix

- Unicorndog

- Salamanterit

- Varjot


Dragonville

Dragonville on Lohikäärmeiden mantereen pääkaupunki, asukas luku on suuri ja kaupungin keskusta on tiheään asuttu. Kaupunki laajenne entisestään, sillä uudenlainen teknologia ottaa omaa palasta kaupungin asuinalueesta. Dragonville sijaitsee merenrannala, Usvaruorten kupeessa. Dragonvillen pääkadut ovat mukulakiveystä ja sivukujat joko hiekka pohjaisia tai asfalttia. Torin keskellä on suuri suihkulähde, jonka ympärille torimyyjät nostavat päivittäin kounsa ja varsinkin suurina markkina päivinä, jolloin koko tori ja lähi kujat ovat täynnä myyntikojuja. Autoja liikkuu harvakseltaan, yleisin kulku peli on joukkoliikenne tai sitten ihan vain jalkaisin, lyhyvien välimatkojen ansijosta. DRV:ssä on pieniä puoteja ja suuria kauppahalleja nykyajan herkuilla varustettuna, pelihalleja ja juuri valmistunut suuri Korttitalo kasino. Suosituin illanvietto paikka on ravintola/baari Dragon. Dragon on kaksi kerroksinen rakennus, jonka yläkerrassa on rauhallinen ja idyylinen ravintola ja alakerrassa katutasossa päivisin rauhallinen kuppila ja illalla villiintyvä baari. DRV:ssä on myös suurin taikaopisto, tavallisille taruolennoille jatkokoulutus paikka, kuin myös erikois huomiota vaativille olennoille, joille taikaopisto toimii peruskouluna, Picasso Magic School. Picasso Magic Schoolia johtaa sen perustanut Merlin Picasso (My). Tästä koulusta kerron sitten myöhemmin tarkemmin. DRV:ssä on myös suosittu lukio, jonka opetus on monipuolista ja yksilöllistä. DRV:hen mahtuu myös synkempiäkin puoli,a Alamaaillmana ja Slummi alueena, joista kerroinkin aikaisemmassa julkaisussa.

Dragonvillen kuningatar on Prinsessa Nana, joka siirtyi valtaistuimelle hiljattain, Nana on ystäväni henkilö(lyhennän T), kun Nanan kaksoisveli Rei on minun henkilö(lyhennän My). Nanan vanhemmat ovat entinen kuningatar Riina (T) ja isä Kuningaskaartilainen Edvard (My). Kuningaskaartia johtaa Lengen VonHeidfelt(My), joka ei oikein pidä kuningas perheestä, mutta on uskollinen maalleen, entinen sotilas kauan sitten. Kuningaskaartissa on myös Dyson VonHeidfeld(My), Legendin lapsenlapsi ja Rein henkivartia. Kuningaskaartiin kuuluu myös Legendin tytär Elina(T), sekä kaartiin pyrkivä D.Poison(T). Linnalla on iso sisäpiha, harjoitus kentät sekä ratsastuskenttä talleineen. Tallin tiloihin mahtuu 40 hevosta, kahdella varsomis karsinalla ja muilla varuste ja ruoka huoneilla.

Linnan pohjapiirustukset ovat Teijan kehittämät.

linna2.jpg

Tallit sijaitsevat Kuninkaan lahden vasemmalla puolella. Kuningaskaartilaisten tilat sijaitevat linnaa katsottuna oikealla puolella.

linna%20kakos%20kerros.jpg

 

Toinen suojeleva taho on DRV;n poliisi voimat ja sen erikoisyksiköt. Poliisi laitosta johtaa Poliisipäälikkö Malik Inaho (MY), Inaho klaanin johtajan Hookin (MY) poika. Poliisissa on perus yksikkö ja erikoisyksikkö, erikoisyksikkö hoitaa vaarallisimmat yhteenotot taruolentojen kanssa ja kaiken vaativamman tarkkailu työn ja hyökkäykset. Perusyksikkö toimii yleisissä tehtävissä tarkkailen kaupunkia ja sen väestöä hankaluuksislta ja valvovat yleistä rauhaa. Erikoisyksikkö toimii yhteistyössä Kuningaskaartin kanssa. Poliisin erikoisyksikössä on henkilöni Lapis Silk panssari osasto, sekä Teijan henkilöt Hake perus osasto, Akaki Keiko tietokoneteknikko ja siskoni henkilö Reetta McMalou( lyhenteellä Ha, siskoni nimestä) Malikin sihteeri. Poliisi voimilla on käytössä nykyajan tekniikkaa aseissa ja työvälineissä, Malikilla on partioinissa käytössä oleva, itse rakentama Partioauto 17.

Poliisilaitoksen pohjapiirustus on minun ite piirtämä, se ei ole kovin yksityistarkka, niin kuin linnan piirros oli, johon on käytetty valmista pohjaa :D

DRVn%20poliisilaitos%201.jpgDRVn%20poliisilaitos%202.jpgDRVn%20poliisilaitos%200.jpg

Tässä olisi sitten Partioauto 17, sekä Taruolentokahleet. En ole sitten mikään taitava piirtämään autoja...

IMG_1843.jpgIMG_1844.jpgIMG_1845.jpg

Myöhemmin kun aloitan henkilöistä kertomisen, niin niiden mukana tulle sitten kerrottua muista rakennuksista DRV:ssä ja hiukan heidän ammatistaan.


Tässäpä oli nyt Dragonvillestä tietoa, seuraavassa kerron sitten Peltokylästä ja muista kylistä.