Tällä otsikolla kerron aina jotain luomastamme maailmasta Planeetta 13:sta, siitä ensimmäisessä kuulutuksessa kerroin jo planeetoista. Kaikki henkilöidemme tarinat ja eläminen tapahtuu planeetalla 13 ja osittain myös Vanki planeetalla, jonne aina jokunen henkilö on joutunut menemään.

Nyt voisin kertoa pikku tiivistelmän 13 planeetan historiasta, historian aika jaksot menevät eri nimtyksillä, sillä vuosilukuja on hirvee homma keksiä.... ainaostaan nykyhetken vuosiluku on tiedossa.

Alku: kun kolmetoista planeettaa syntyi ja viisi alkuvoimaa, tuli lohikäärmeiden aika, Louhien aika.

Lohikäärmeiden ajalla maata hallitsi Louhet ja pienemmät alalajit.

Lohikäärmeiden sisällissodan aikana risteymiä vastaan alkoi Metsästäjien aika, silloin ihmiset, puolilohikäärmeet ja lohikäärmeet tappoivat toisiaan ja muut lajin alkoivat saada valtaa. Louhet alkoivat jäädä sivuun.

Metsästäjien ajan jälkeen tilanteen rauhoituttua alkoi Tasapainon aika, jolloin lajien välit rauhoittuivat ja yhteiselo alkoi, päälajeiksi kasvoi ihminen (Kuninkaiden aikana myös tunnettu), ihmissusi, vampyyri ja lohikäärmeet.

Tasapainon aika tunnettiin magian ja taikojen kukoistuksen aika jolloin mustamagia ja valkoinenmagia keinuivat hatarassa tasapainossa. Tasapainon aika tunnettiin myös nimellä Veljesten aika, jolloin alamaita ja suurta osaa maanpintaa hallitsivat yön kuninkaat vampyyridemoniveljekset Artemis ja Cosmos. Artemiksen vallan horjuessa valkoisenmagia löi mustan ja tilanne rauhoittui taas.

Koitti Uusi aika, koneiden aika jolloin Momoshiro de Adgarst Von Valentino Demon, jumala tuli ihmisten joukkoon poikansa Nemon kanssa.

Nykyhetki: vuosi 3050, Erilaisuuden aika, jossa uusi ja vanha aika ovat yhdistyneet ja ovat tasapainossa.