Ala-asteen kolmannella, minut ja kaksois-siskoni luokka yhdistyi toisen luokan kanssa, jotta luokka määriä saatin vähemmälle (tämä on olettamus, sillä en muist miksi luokkia yhdistettiin). Yhdistyneellä luokalla oli Teija niminen tyttö, josta tuli myöhemmin minun ja siskoni paras ystävä. Me leikittiin paljon yhdessä pihoilla, metiköissä, hiekkamontuilla, uimarannoilla ja ties missä ja pikku hiljaa otimme tietyn leikkihahmon joina aina esiinnyttiin. Meidän leikeissä oli myös mukana Mikael niminen poika ja Hänen pikku veljensä, jotka asuivat samalla kerrostalo alueella kuin Teija. Silloin vakio henkilöni nimi oli Eleanoora joka muuttui lopuksi Mazurka nimiseksi, siskolla oli Angel joka sitten muuttui Mondra nimiseksi ja Teijalla oli jo Nemo niminen mies henkilö. Hahmomme olivat joko susia tai villihevosia, silloin leikkeihimme vaikutt Hopeanuoli ja ystävämme heppa into, sekä Dragonball mikä tuli myöhemmin voimakaammin esille henkilöiden piirteissä.

Me leikittiin näillä henkilöillä paljon ja jossain vaiheessa ruvettiin nimittämään sitä pelaamiseksi, varsinkin kun eräs ystävä kertoi larppaamisesta ja roolipelaamisesta, joka vielä innosti enemmän pelaamaan. Teijalla oli jo tuolloin useampi henkilö ja minulla ja siskolla vain yksi, sillä en keksinyt uusia henkilöitä ja uuteen henkilöön oli vaikea samaistua ja pelata sitä. Fantaasia mailma alkoi tulla tutuksi, kun tykkäsin jo silloin paljon lohikäärmeistä ja yksisarvisista ja rakastin piirtää. Sillon alkoi henkilöihimme tulla nykyisiä piirteitä ja ihmishahmot.

2003 on sellainen vuosi mikä jäi hyvin mieleen, sillä silloin tapahtui paljon ja yhtäaikaa. Olimme yläasteella ja aloimme kirjoitella pelaamistamme vihkoon, kun ulkona leikkiminen jäi vähemmälle, vihkokirjoittelu oli myös se mikä antoi enemmän mahdollisuuksia kehittää henkilöitämme, silloin rupesin ottamaan uusia henkilöitä käyttöön. Toinen henkilö jonka keksi oli Malik, Mazurkan otto isä. Sinä vuonna ilmestyi myös ensimmäiset suomenkielistet manga pokkarit, joita keräämme siskon kanssa ja niitä on jo reippaasti yli 1000 kpl, sekä Eurot alkoivat tulla uudeksi valuutaksi. Joten on helppo sanoa että olen harrastanut henkilöitä yli kymmenen vuotta, sillä vihkokirjoittelulla henkilöt alkoivat kunnolla elämään ja kehittymään.

Vihkokirjoittelun alkaessa, aloimme myös piirtämään henkilöistä profiili kuvia ja niiden eläinmuotoja. Henkilöt saivat aina ideansa elokuvista, animesta ja mangasta, se myös näkyi henkilöissä ja paikkojen nimissä. Esim Malik henkilöni, Malik sai ideansa Naruton Hatake Kakashista, josta myös piirsinkin ensimmäisen Malikin. Kakashin tyyli on pysynyt Malikissa ja Malik oli niin kuin suora kopio alkuperäisestä hahmosta ja ehkä ainut, mikä on kopioitu niin tarkasti jostain tunnetusta sarjasta. En muista enää mistä Malik nimen olen ottanut, mutta sukunimi Inaho on lainaus Narutosta, sillä se vaan jotenkin kävi Malikille :3

Tässä olisi kuva Malikista. Vasemman puoleinen on suoraan piirretty Kakashin kuvasta läpi, joku 10 vuotta sitten ja oikeanpuoleinen on oma piirtämä ja nykyinen kuva Malikista.

IMG_1827.jpg

Henkilöiden elämä kehittyi mitä enemmän kirjotimme niistä ja pikku hiljaa aloimme muodostamaan niiden maailmaa missä ne astuivat. Keksimme erilaisia taruolentoja ja lajeja heidän maailmaan ja vasta muutaman vuoden sisällä rupesin kunnolla kirjaamaan kaikkea yleistietoa heistä ylös. Minulla ja Teijalla henkilöiden lukumäärä vain kasvoi, kun keksimme paljon uusia henkilöitä ja kirjotimme myös kahenvälistä vihkoa, varsinkin ammattikoulussa kun sisko valitsi eri suuntautumisen kuin me, siskolla henkilöiden kehitys lähti hitaammin käyntiin. Monet riidat ja erimielisyydet on kuljettu ja komromisseja tehty vuosien saatossa, mutta näistä henkilöistä on tullut minulle tärkeä osa elämääni ja ajanvietettäni.

Parin vuoden tauon aikana, kirjottelin ahkerammin tarinoita, sillä Teija muutti toiselle paikkakunnalle, löydettyään miehen itselleen ja hankkinut perheen lisäystä ja vihkokirjottelu jäi Hänen osaltaan sivuun. Mutta nykyään kirjottelemme vihkoamme taas s-postin kautta, josta olen hyvin iloinen ^_^ <3

Vuosien saatossa, sitä mukaa kun uusia henkilöitä keksin, niin vanhoja otin pois käytöstä, mutta pidin ne tallessa. Tämän hetkinen henkilömäärä on: naisia 40 kpl ja miehiä 59. Mies henkilöitä on helpompi keksiä :F Poistettuja henkilöitä on luultavasti yhtä paljon, kun mitä on nykynen lukumäärä.

Kerran yks ystävistämme sanoi, että olisi hienoa jos saisimme nämä julkastua jonnekkin ja jotenkin. Noh nythän tämä on mahdollista, kun löysin tämän paikan. Tämä paikka kelpaa näin alkuun, jos kiinosusta on kenelläkään lukea näitä jorinoitani henkilöistämme ja lukea tarinoitani.


Tässäpä olisi hiukan henkilöiden synnyin tarinaa :3 Aijoin myös julkaista täällä omieni henkilöiden lapsuus tarinoita, joita olen kirjoittanut Heistä, hiukan valoittamaan Heidän menneisyyttä ja myös kertomaan yksitellen jokaisesta henkilöstäni, kunhan olen ensin kertonut planeetta 13:sta.

BlackMist kiittää ja katoaa usvaan~~~~~~