Voisin tässä vaiheessa kertoa hiukan Planeetta 13:sta, maailmasta, missä tarinani kylät, kaupungit ja miljöö siaitsee. Maailma missä Henkilömme seikkailevat heidän omassa kertomuksessaan, eli larppi henkilömme.

Jos tulee näihin kysymyksiä tai haluat kuulla tarkemmin jostain, niin viestiä vaan kommentteihin niin vastailen :3

IMG_1799.jpg

En ole varma miten kuvassa olevat tekstit näkyvät joten kirjaan ne tähän uudelleen ja kerron niistä hiukan.

Nämä planeetat siaitsevat rinnakkais ulottuvuudessa oikean maailman kanssa, sillä Planeetta 12 on meidän oma maapallomme, jonka kopiona on planeetta 13, taruolentojen maapallo..... hmm...mutta mutta... huomasinpa juuri että planeettojen numerot ovat menneet väärin päin... -_- hmmm.... tai sitten omassa päässä on ollut väärä muistikortti... joten kuvassa olevat 12 ja 13 ovat väärin päin... mutta alotetaanpa ykkösestä..

1. Kuoleman planeetta, ei kuuta, sielä lämpötila vaihtelu päivin ja öin on suuri, +700 c päivällä ja yöllä -300 c

2. Lumi planeetta, kauimpana auringosta, kaki kuuta. Pallon pintaa peittää ikilumi ja siellä asustaaa vain kylmää kestävät olennot.

3. Vesi planeetta, kaksi kuuta. Planeetta lähes veden peittämä, vain muutamia vedenalaisten vuorten huippuja ja tasankoja jakavat vesi alueita pinnalla. Ei taruolentojen asuttama.

4. Ilma planeetta, kaksi kuuta. Kuiva, kostea, kylmä, kuuma. Planeetalla vallistee erilaiset ilmastollisest sääolot, jotka ovat vaihtelevia, tuuli on navakkaa tai leutoa, ei taruolentojen asuttama.

5. Tuli planeetta, ei kuuta. Lähimpänä aurinkoa, pinta tulinen, liekki meriä, kuin maanpäällinen helvetti. Planeetalla asuu tulidemonien kansa.

6. Vyöhyke, viisi kuut. En enää muista mikä tarkoitus oli tällä planeetalla, lisään tietoa kun muistan siitä jotain.

7. Rauha, yksi kuu. Rauhan planeetalla on erittäin rauhallinen ja rauhoittava ilmasto, paikka on sopiva hiljaiselolle ja siellä kukaan ei tunne vihaa ja surua. Planeetta on myös sopiva paikka rauhan neuvotteluille.

8. Kuolleiden/Aaveiden planeetta, yksi kuu. Tällä planeetalla asuu kalmat, aaveet ja kaikki epäkuolleet ja kirotut, kuin helvetti omana planeettana. (Henkilöni Leslie on manattu täältä esiin.)

9. Vanki planeetta, yksi kuu. Kolkko ja karu maasto. Planeetalla siaitsee kolme suurinta vankilaa. Lievin on Azkaban (nimi kopioitu), toisena Death Dragon ja kolmantena Dragon Eyes. Vankiloista kerron myöhemmin lisää.

10. Lohikäärme planeetta, neljä kuuta. Planeetta on lohikäärmeiden asuin sija, suurin osa on villejä vailla ihmis-sieluisuutta. Muutamia klaani yhdyskuntia löytyy.

11. Valjo planeetta, kolme kuuta. Planeetta kulkee aina toisten planeettojen varjossa ja auringon säteen yltävät vain aika ajoin planeetan pinnalle, vain kuiden valo valaisee planeettaa. Erilaiset varjo-olennot asuttavat planeetalla.

12. Korjaan planeetat näihin teksteihin. Maa, tavallisten ihmisten planeetta, yksi kuu. Heijastuu rinnakkais tdellisuuteen, taruolenoilla ei ole lupaa mennä tälle planeetalle.

13. Maa, taruolentojen planeetta, kaksi kuuta. Planeetta rehevä ja samanlainen kuin ihmisten Maa. Henkilöidemme elämä sioittuu tälle planeetalle ja planeettaa kutsutaan nimellä Planeetta 13.

Kaksi seuraavaa planeettaa ovat erikoisia ja ne eivät kulje säänöllistä kiertokulkua auringon ympärillä.

14. Jumalten planeetta, yksi kuu Valkoinen jättiläinen. Jumalat ja Jumalolennot asuvat tällä planeetalla.

15. Lentäjä, yksi kuu. Planeetta jolla ei ole vakituista kiertorataa, kuljeskelee ympäri avaruutta ja galakseja ja käyttää mangeettikenttiä ja toisten kiertoratoja sillon tällön, kuin iso meteoriitti.

Sitten on vielä Punainen alkemisti, joka on iso kuu. Punaisella alkemistilla on kaksi kiertorataa toisten planeettojen ympärillä. Kiertorata vaihtuu aina 100 vuoden väleiin. Punainen alkemisti voimistaa taruolentojen voimia ja taikuutta planeetoilla, kuin täysikuu ihmissusia.